pühapäev, 1. mai 2016

Projekti teavitusüritus koolis

Nüüdseks on projekti "Creative Classroom" kõik neli töötuba läbitud ning kodused tööd tehtud. 26.aprillil toimus viimase etapina teavitusüritus oma kolleegidele. 

Lühitutvustust kokku panna oli päris keeruline, sest eelnevatelt koolitustelt olin ise kogunud päris palju materjale. Mingi valiku pidin siiski tegema.

Hea meel oli selle üle, et üritusel osalesid peaaegu kõik kolleegid, nende hulgas ka direktor, õppejuht, huvijuht ja sotsiaalpedagoog. Kui palju ma kedagi kaasa mõtlema suutsin panna või kui paljud peale minu esitlust oma tundide planeerimisel midagi muuta kavatsevad, seda ma täpselt ei tea. Tean aga seda, et selline "Õpetajalt õpetajale" üritus ei jäänud viimaseks. Nimelt käis direktor pärast üritust välja mõtte: "Triinult väga tubli algatus tulevikuks." Sellest võib järeldada, et taolisi üritusi on ka tulevikus oodata. 

Lõpetuseks soovin kõigile oma projektikaaslastele jõudu ja jaksu ise uute ja põnevate asjade katsetamisel ja küll siis ka teised hakkavad midagi uut moodi proovima. 

Ees on suvi - uute ideede kogumise aeg. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar